Logo (3)

Meridia Holistisk Terapi fyller år

För ett år sedan, den 1 januari 2019, startade jag mitt egna företag och skapade ett nära samarbete med KBT-terapeuten Laima Lundberg från Steg för Hälsa KBT. Företaget började gå allt bättre i och med att jag och Laima blir allt mer etablerade på marknaden. Detta, tack vore kära kunder som har blivit hjälpta med sina besvär och rekommenderat oss till andra.

Detta kommer att firas på mottagningen den 14 mars 2020, en lördag kl. 13:00 med kaffe, tårta samt andra aktiviteter och rabatter som kommer att delas ut. Du är varmt välkommen att fira företagsjubileum med oss. Klicka här och anmäl dig att du kommer.

Varmt välkommen till Meridia Holistisk Terapi med stort engagemang!
Julius Lundberg

Kommentera gärna:

Meridia Holistisk Terapi

Telefon: 0707 28 07 01

Adress: Allfargatan 16, 385 31 Torsås