Alternativa Behandlingar

Ta hand om kroppen med alternativa behandlingar och förbyggande åtgärder så mår du bättre både fysiskt och psykiskt.

Dessa alternativmedicin behandlingar, även kallade för komplementära behandlingar, kombineras med helhetssyn på både hälsa och livsstil. Allt för att stärka kroppens egna läkningsförmåga, skapa balans och harmoni både fysiskt och psykiskt, lindra stress och abstinensbevär, förebygga åldrandet samt generera energi och livsglädje.

Akupunktur

Akupunktur och moxibustion är en behandlingsmetod som har sitt ursprung i den traditionella kinesiska medicinen och är en verkningsfull, kostnadseffektiv och säker terapi. 

Auriculoterapi

En effektiv metod som inte bara lindra smärta i muskler och skelett men också har effekt på immunförsvaret. Dessutom har den en lugnande effekt.

Akupunktur & KBT

Akupunktur i kombination med kognitiv beteendeterapi KBT har visat sig vara ett otroligt effektivt sätt att behandla bla stressrelaterad psykisk ohälsa.
 

Estetisk Akupunktur

En mångtusenårig, åldersförebyggande alternativskönhetsbehandling med många hälsofördelar. Estetisk akupunkturbehandling är för dig som vill både må bra och se bra ut.
 

Koppning

Koppning är en av de äldsta metoderna inom Traditionell Kinesiska Medicin och används till allt från att lindra smärta, inflammation och spänningar till avslappnande koppingmassage och olika skönhetsbehandlingar.

Regndroppsteknik

Regndropptekniken kombinerar Vita Flex tekniken med rena, terapeutiska eteriska oljor och inger en djup harmoniserande, föryngrande och avslappnande upplevelse.
 

Välkommen Att Boka Behandling

Lider du av smärta eller obalanser i kropp och själ och vill stärka eller påskynda kroppens egna läkningsförmåga? Eller du kanske vill ta hand om dig i förebyggande syfte, minska stress och sömnstörningar samt förebygga åldrandet, är du varmt välkommen att boka behandlingar.

Besöksadress

Meridia holistisk terapi
Allfargatan 16 (under biblioteket)
385 31 Torsås