Ögon & Syn

Har du testat allt och fått höra att det inte finns något du kan göra för att få hjälp med ditt synproblem? Då är det dags att öppna ögonen för en alternativ behandling som riktas in på de bakomliggande orsaker och inte bara till en lokal bahandling.
 

Synproblem

Försämrad, dålig eller suddig syn innebär en förlust av skarphet i synnen som gör att objekt ser suddigt ut. Har du tänkt på att ögonen återspeglar din allmänhälsa? Ögonen kräver näring från levern. Om levern inte kan nära ögonen ordentligt kan synen vara suddig, med färgblindhet, torrhet, ömhet, klåda etc. Över tid kan det utvecklas större ögonsjukdomar som till exempel grå starr eller gula fläcken.

Ögonsjukdomar svarar bra på akupunktur och det har använts framgångsrikt för att behandla ett brett spektrum av ögonproblem i århundraden.

Pris: 1 x 600 kr (akupunktur | första besöket 850 kr)

Dessa alternativmedicin behandlingar, även kallade för komplementära behandlingar, kombineras med helhetssyn på både hälsa och livsstil. Allt för att stärka kroppens egna läkningsförmåga, skapa balans och harmoni både fysiskt och psykiskt, lindra stress och abstinensbevär, förebygga åldrandet samt generera energi och livsglädje.

Akupunktur

Auriculoterapi

Akupunktur & KBT

Estetisk Akupunktur

Koppning

Regndroppsteknik

Välkommen Att Boka Behandling

Lider du av smärta eller obalanser i kropp och själ och vill stärka eller påskynda kroppens egna läkningsförmåga? Eller du kanske vill ta hand om dig i förebyggande syfte, minska stress och sömnstörningar samt förebygga åldrandet, är du varmt välkommen att boka behandlingar.

Besöksadress

Meridia holistisk terapi
Allfargatan 16 (under biblioteket)
385 31 Torsås