Logo (3)

Ansiktsbehandlingar

Föryngrande hudvård

När vi åldras så förlorar huden sin spänst och sin lyster. Jag erbjuder kraftfulla anti-age behandlingar som förebygger åldrande, inger en ungdomlig lyster i huden som du inte får med andra konventionella kosmetiska behandlingar, och som även behandlar problematisk hy i ansikte.
 

Jag tar inte emot klienter med förkylsningssymtom eller där någon nära person uppvisat symtom. Jag ber alla patienter som har en inbokat tid och som har symtom eller där någon nära person uppvisat symtom, kontakta mig snarast möjligt för avbokning - därefter ska man vara symtomfri i minst två veckor för återbesök. Jag debiterar inte avbokningsavgifter för närvarande.

Estetisk akupunktur

Estetisk akupunktur är en specifik ansiktsakupunktur behandling för att uppnå hälsa och en ungdomlig lyster i huden.

Gua Sha ansiktslyft

Gua Sha ansiktslyft är en urgammal, otroligt avkopplande terapi som utförs med speciell teknik som förbättra och sträcker huden.

Gratis konsultation

Är du osäker vilken ansiktsbehandling du ska välja? Tveka inte kontakta mig för gratis konsultation. Alla behandlingar anpassas individuellt, beroende på din hudtillstånd, övergripande hälsa och behandlingsmål.
 

Friskvård

Många arbetsgivare ger bidrag till friskvård. Akupunktur och massage kan ses som friskvård enligt Skatteverket och du kan få ersättning från arbetsgivaren.
 

Prenumerera nyhetsbrev

Få gratis nyhetsbrev med kampanjerbjudanden, evenemang eller rabattkod.

Meridia Holistisk Terapi

Telefon: 0707 28 07 01
Adress: Allfargatan 16, 385 31 Torsås