Logo (3)

Estetisk akupunktur

Naturlig ansiktslyft & föryngring

Estetisk akupunktur ger inte några av de oönskade resultat eller biverkningar som du riskerar att få med andra konventionella kosmetiska behandlingar såsom Botox, fyllmedel eller plastikkirurgi. Det är en effektiv behandling för kvinnor och män i alla åldrar.
 

Jag tar inte emot klienter med förkylningssymtom. Jag ber alla patienter som har en inbokat tid och som har symtom kontakta mig snarast möjligt för avbokning - därefter ska man vara symtomfri i minst två dagar för återbesök. Jag debiterar inte avbokningsavgifter för närvarande.
Jag rengör och / eller desinfektera ytor efter varje avslutad behandling.

Hälsofrämjande skönhetsbehandling

Estetisk akupunktur är en mångtusenårig alternativ skönhetsbehandling som förbättrar och sträcker hängande hud, minimerar eller tar bort fina linjer och rynkor, reducerar påsar eller mörka ringar under ögonen, förbättrar ansiktsfärgen, ger en hälsosam lyster som du inte får med Botox och motverkar åldringsprocessen.

Utöver det får du även hälsofrämjande fördelar såsom minskad stress och sömnstörningar, förbättrad matsmältningsförmåga och starkare immunförsvar.

Tänk på att behandlingen inte gör ont, utan är väldigt behaglig och avslappnande. Resultat såsom ökad lyster i både hy och ögon märks efter bara några behandlingar och människor i omgivningen kommer att utmärka det. 
 

Behandlinger består av flera tekniker

Behandlingen bistår av:

  • Lokala akupunkturpunkter i ansiktet och distala akupunkturpunkter på kroppen.
  • Nålbehandling direkt i linjerna eller i ansiktets problemområden.
  • Ansiktsmassage och ansiktsmask.
  • Fotmassage.
  • Terapeutiska eteriska oljor av högsta kvalitet används.

Hur snabbt får man resultat?

Jag brukar räkna med en serie om 10-12 behandlingar för att uppnå ett maximalt resultat. Om du sedan vill, underhåller du resultatet genom att återkomma en till två gånger varje 3-4 månad. Efter varje behandling kommer du känna hur din inre energi har aktiverats, känna dig fräsch och uppfriskad samtidigt som härligt avslappnad.
Återkommande akupunkturbehandlingar främjar tillväxten och fortsätter återuppbyggandet av kollagen som fyller ut eller stramar upp de områden som behandlas. Detta resulterar i en långvarig förbättring - förminskning av fina linjer och rynkor. Tack vare långsamma uppbyggandet av kollagen är oftast resultat mer långvarigt än någon av de injektionsbehandlingar som för närvarande erbjuds på marknaden.
 

Gratis konsultation

Estetisk akupunktur behandlingar är individuella, en person åt gången vilket sätter dig i fokus under hela behandlingen.

Behandlingen anpassas individuellt, beroende på din hudtillstånd, övergripande hälsa och behandlingsmål.
 

Boka en behandling

Boka estetisk akupunkturbehandling med hjälp av kontaktformuläret. Jag svarar oftast inom 48 timmar via e-post eller telefon.


Friskvård

Många arbetsgivare ger bidrag till friskvård. Akupunkturbehandling kan ses som friskvård enligt Skatteverket och du kan få ersättning från arbetsgivaren.
 

Prenumerera nyhetsbrev

Få gratis nyhetsbrev med kampanjerbjudanden, evenemang eller rabattkod.

Meridia Holistisk Terapi

Telefon: 0707 28 07 01
Adress: Allfargatan 16, 385 31 Torsås