Logo (3)

Gua Sha ansiktslyft

Naturlig ansiktsbehandling

Gua Sha ansiktsbehandling är en urgammal, otroligt avkopplande terapi som utförs med speciell teknik för att massera, manipulera och stimulera specifika energilinjer och punkter i ansiktet. Detta hjälper till att främja friskt lymfflöde genom att släppa ut gifter som har fastnat. Det hjälper också till att stryka ut fascian och skapa en vacker lyft i ansiktet.
 

På grund av Covid-19 kommer jag endast ha öppet under tisdagar och torsdagar kl. 15:00 - 19:00 de kommande veckorna.

Jag tar inte emot klienter med förkylningssymtom eller där någon nära person uppvisat symtom. Jag ber alla patienter som har en inbokat tid och som har symtom eller där någon nära person uppvisat symtom, kontakta mig snarast möjligt för avbokning - därefter ska man vara symtomfri i minst två veckor för återbesök. Jag debiterar inte avbokningsavgifter för närvarande.
Jag rengör och / eller desinfektera ytor efter varje avslutad behandling.

Vad är Gua Sha?

Gua Sha är en teknik som ingår i den traditionella kinesiska medicinen. Gua Sha kan användas över hela kroppen för att förbättra cirkulationen, vilket kan lindra muskel- och ledvärk men även andra symtom. Eftersom Gua Sha ökar blodflödet, vilket är avgörande för din allmänhälsa, det ökar också produktion av keratin och kollagen i huden.

Gua Sha ansiktsbehandling förbättrar och sträcker hängande hud, minimerar fina linjer och rynkor, reducerar påsar eller mörka ringar under ögonen, förbättrar ansiktsfärgen samt ger en hälsosam lyster.

Gua Sha stärker också ditt immunförsvar genom att flytta bakterier och gifter bort och ut ur kroppen via lymfsystemet. Det är bra vid hudproblem som Rosacea, akne och oren hud.
 

Behandlingen består av flera tekniker

Behandlingen består av:

  • Ansiktsmassage och terapeutiska oljor
  • Gua Sha behandling och ansiktsmask
  • Fotmassage

Hur snabbt får man resultat?

Jag brukar räkna med en serie om 10-12 behandlingar för att uppnå ett maximalt resultat. Återkommande Gua Sha behandlingar främjar tillväxten och fortsätter återuppbyggandet av kollagen som resulterar i en långvarig resultat. Tack vare långsamma uppbyggandet av kollagen är oftast resultat mer långvarigt än någon av de injektionsbehandlingar som för närvarande erbjuds på marknaden.

Gua Sha ansiktsbehandlingen kan göras 2-3 gånger per vecka.

Gratis konsultation

Behandlingen anpassas individuellt, beroende på din hudtillstånd, övergripande hälsa och behandlingsmål.
 

Boka en behandling

Boka Gua Sha ansiktsbehandling med hjälp av kontaktformuläret. Jag svarar oftast inom 48 timmar via e-post eller telefon.


Friskvård

Många arbetsgivare ger bidrag till friskvård. Akupunktur, massage och qigon kan ses som friskvård enligt Skatteverket och du kan få ersättning från arbetsgivaren.
 

Prenumerera nyhetsbrev

Få gratis nyhetsbrev med kampanjerbjudanden, evenemang eller rabattkod.

Meridia Holistisk Terapi

Telefon: 0707 28 07 01
Adress: Allfargatan 16, 385 31 Torsås