Mobil header

Estetisk akupunktur.

Naturlig skönhet kommer inifrån. När den inre balansen rubbas syns det i våra ansikten. Därför är det viktigt att behandla obalanserna i kroppen samtidigt som ansiktet, vilket görs under estetisk akupunkturbehandling.

Metod:

► Ansiktsrengöring.
► Ansiktsmassage.
► Ansiktsakupunktur.
► Kroppsakupunktur.
► Öronakupunktur.
► Skalpmassage.
► Fotmassage.

Estetisk akupunktur

Naturlig ansiktslyft & föryngring.

Estetisk akupunktur ger inte några av de oönskade resultat eller biverkningar som man riskerar att få med andra konventionella kosmetiska behandlingar såsom Botox, fyllmedel eller plastikkirurgi. Det är en effektiv behandling för kvinnor och män i alla åldrar.

Hälsofrämjande skönhetsbehandling.

Estetisk akupunktur bygger på traditionell kinesisk medicin (TKM) och har anpassats till behandling för att föryngra huden.

Det är ingen mirakelbehandling. Det tar tid att bygga upp och underhålla cirkulationen och produktion av kollagen. Tack vare långsamma uppbyggandet av kollagen är oftast resultat mer långvarigt än någon av de injektionsbehandlingar som för närvarande erbjuds på marknaden.

Samtidigt som lokal behandling görs, behandlas även djupare obalanser i kroppen. I den kosmetiska akupunkturen ges alltid en individuell behandling, helt anpassad efter dina behov, som balanserar de inre organen samtidigt som man stimulerar blodflödet upp till ansiktet så att hud- och bindvävscellerna får optimalt med näring och syre. Man stimulerar också collagenproduktionen lokalt, vilket gör linjerna i ansiktet mjukare samt ökar spänsten i musklerna som ett litet lätt lyft.

Akupunktur och kinesisk medicin är en effektiv och säker behandling för att minska åldrandets tecken och öka kroppens egen skönhet och perfektion.

Fördelarna:

► Reducerar rynkor.
► Slätar ut huden i ansiktet.
► Ger naturlig ansiktslyftning.
► Minimerar / tar bort pigmentfläckar.
► Minimerar / tar bort ärrbildning.
► Reducerar påsar under ögonen.
► Reducerar mörka ringar under ögonen.
► Förbättrar ansiktsfärgen.
► G
er hälsosam glans & lyster i huden.
► Minskar dubbelhaka.
► Minskar storleken på porerna.
► 
Behandlar hudproblem acne / rosacea.
► Behandlar ansiktsförlamning.
► Ger en klarare blick.
► Lyfter hängande ögonlock.
► 
Ökar blodflödet i huden.
► Ökar kreatin & kollagen i huden.
► 
Mjukgör huden.
► Minimerar / tar bort celluliter.
► Reglerar det 
endokrina systemet.
► Stärker immunförsvar.
► Förbättrar matsmältningen.

Förebyggande behandling

Förebyggande behandling.

I början av 30-års åldern, enstaka behandlingar var 6-8 vecka.

Återkommande behandlingar främjar tillväxten och fortsätter återuppbyggandet av kollagen som fyller ut eller stramar upp de områden som behandlas. Detta resulterar i en långvarig förbättring - förminskning av fina linjer och rynkor.

Föryngring, ärrbildning & cellulitbehandling

Föryngring, ärrbildning & cellulitbehandling.

Serier på ca 10-15 behandlingar. Gärna 2 behandlingar per vecka de första 2 veckorna och sedan 1 ggr per vecka.

Om du sedan vill, underhåller du resultatet genom att återkomma var 6-8 vecka för att främjar tillväxten och återuppbyggandet av kollagen i huden.

Vid acne, rosacea & ökad pigmentering

Vid acne, rosacea & ökad pigmentering.

1 ggr per vecka.

Efter varje behandling kommer du känna hur din inre energi har aktiverats, känna dig fräsch och uppfriskad samtidigt som härligt avslappnad. Utöver det får du även hälsofrämjande fördelar såsom minskad stress och sömnstörningar, förbättrad matsmältningsförmåga och starkare immunförsvar.

Är du nålrädd?

Tänk på att behandlingen inte gör ont, utan är väldigt behaglig och avslappnande. Resultat såsom ökad lyster i både hy och ögon märks efter bara några behandlingar och människor i omgivningen kommer att utmärka det. Men man ska inte glömma att levnadsvanorna är en viktig faktor för varaktighet och behandlingens effekt.

Alla kan behandlas med estetisk akupunktur och de flesta upplever resultat i form av mer lyster och spänst samt färre linjer. Dock bör man iaktta försiktighet om man lider av kraftig migrän eller högt blodtryck.

Inga negativa biverkningar.

Ökad energi och minskad stress uppnås och behandlingen är behaglig och avslappnande, fri från biverkningar. Nålarna är mycket tunna och knappt märkbara. Under behandlingen kan huden bli rosig och lite blossande, ofta pirrar det lite i ansiktet när cirkulationen kommer igång.

Resultatet skapas utan bieffekter, och du behöver inte, som efter operationer, stanna hemma i dagar eller veckor p.g.a. svullnader och blåmärken.

Estetisk akupunktur

Vi erbjuder effektiv hjälp vid...

Vi erbjuder effektiv hjälp vid stressrelaterad psykisk ohälsa, utan kemiska preparat och negativa biverkningar. Vi kombinerar kognitiv beteende terapi (KBT) och traditionell kinesisk medicin (TKM) i en och samma behandling.

Depression, ångest, stress, panikattack, rädsla, ilska, aggression, missbruk

Friskvård.

Många arbetsgivare ger bidrag till friskvård. Akupunkturbehandling kan ses som friskvård enligt Skatteverket och du kan få ersättning från arbetsgivaren.

Boka behandling.

Boka behandling med hjälp av kontaktformuläret. Jag svarar oftast inom 48 timmar via e-post eller telefon.


Meridia holistisk terapi

Telefon: 0707 28 07 01
Adress: Allfargatan 16,
385 31 Torsås

Navigering.

Prenumerera nyhetsbrev.

Få gratis nyhetsbrev med kampanjerbjudanden, evenemang eller rabattkod.