Logo (3)

Massage

Klassisk svensk massage

Massage är en mycket effektiv behandlingsmetod som verkar avslappnande och lugnande för både kropp och själ. Den är läkande och förebyggande, och kan användas som behandlingsform i många olika sammanhang.
 

På grund av Covid-19 kommer jag endast ha öppet under tisdagar och torsdagar kl. 15:00 - 19:00 de kommande veckorna.

Jag tar inte emot klienter med förkylningssymtom eller där någon nära person uppvisat symtom. Jag ber alla patienter som har en inbokat tid och som har symtom eller där någon nära person uppvisat symtom, kontakta mig snarast möjligt för avbokning - därefter ska man vara symtomfri i minst två veckor för återbesök. Jag debiterar inte avbokningsavgifter för närvarande.
Jag rengör och / eller desinfektera ytor efter varje avslutad behandling.

Pausa & ta emot

Kom bort från vardagsstressen, öppna upp ett flöde i kroppen både fysiskt, mentalt och känslomässigt. Massage ger dig ny energi, medvetenhet om din kropp och en stund där du kan bara ta emot.
 

Klassisk massage

Massage kan lätta på spänningar och mjuka upp kroppen, då den gör spända muskler mjuka och elastiska samt ökar blodcirkulationen i musklerna. Massage har en avslappnande effekt på kroppen, motverkar stress och ökar koncentrationsförmågan.

Massage är bra vid myoser (muskelknutor), muskelspänningar, träningsvärk, uttröttade muskler, svullnader orsakade av dålig lymfcirkulation, kramper och kontrakturer, ischiasbesvär eller reumatiska besvär.

  • En klassisk halvkroppsmassage är 30 min lång. Då masseras rygg, axlar och nacke.
  • En klassisk helkroppsmassage är 60 min och då masseras rygg, axlar, nacke, baksidan på benen, framsidan på benen samt armar.
  • Självklart kan du välja själv vilken del av kroppen ska masseras. En del vill att enbart axlar och nacke ska masseras i 30 min, en del väljer enbart framsida och baksida ben.

Kontraindikationer

Det finns tillfällen och tillstånd då jag inte masserar:

  • Vid feber och sjukdom
  • Vid infektioner och inflammationer
  • Vid smittsamma eller variga hudåkommor
  • Vid benbrott eller urledvridningar (luxationer)
  • Hjärt- och kärlsjukdomar, kärlproblem som åderbråck, proppar, åderförkalkning och  inflammation i kärl
  • Reumatiska sjukdomar som påverkar halsryggraden eller uttalad benskörhet
  • Elakartade tumörer

Gratis konsultation

Är ert företag intresserade av så kallad kontorsmassage? Det finns många fördelar för era anställda med kontinuerlig friskvård. Kontakta mig så besöker jag er arbetsplats samt ger ett kostnadsförslag.
 

Boka en behandling

Boka klassisk svensk massage med hjälp av kontaktformuläret. Jag svarar oftast inom 48 timmar via e-post eller telefon.


Friskvård

Många arbetsgivare ger bidrag till friskvård. Massage kan ses som friskvård enligt Skatteverket och du kan få ersättning från arbetsgivaren.
 

Prenumerera nyhetsbrev

Få gratis nyhetsbrev med kampanjerbjudanden, evenemang eller rabattkod.

Meridia Holistisk Terapi

Telefon: 0707 28 07 01
Adress: Allfargatan 16, 385 31 Torsås