Skönhet

Akupunktur är en behandlingsmetod som är kännd för smärtlindring och som har använts i årtusenden i Asien för att bota sjukdomar. Antalet sjukdomar som kan behandlas med akupunktur är synnerligen stort, särskilt kroniska sjukdomar, men förutom det finns det ytterligare fördelar som kan överraska dig.
 

Motverka Åldrande Hud

Estetisk akupunktur är en icke-invasiv metod som förbättrar och sträcker hängande hud, minimerar eller tar bort fina linjer och rynkor, reducerar påsar eller mörka ringar under ögonen, förbättrar ansiktsfärgen, ger en hälsosam lyster som du inte får med Botox och motverkar åldringsprocessen. Utöver det får man även hälsofrämjande fördelar såsom minskad stress och sömnstörningar, förbättrad matsmältningsförmåga och starkare immunförsvar.

Estetisk akupunktur ger inte några av de oönskade resultat eller biverkningar som du riskerar att få med andra konventionella kosmetiska behandlingar såsom Botox, fyllmedel eller plastikkirurgi. Det är en effektiv behandling för kvinnor och män i alla åldrar.

Tänk på att behandlingen inte gör ont, utan är väldigt behaglig och avslappnande. Resultat såsom ökad lyster i både hy och ögon märks efter bara några behandlingar och människor i omgivningen kommer att utmärka det.

Pris: 1 x 950 kr (estetisk akupunktur)

Pris: 10 x 760 kr (estetisk akupunktur)

Akne, Eksem, Psoriasis

Toxicitet i kroppen kan uppstå av olika skäl, men det är oftast från livsstils- och matsmältningsobalanser. Om du har problem med matsmältningen är chansen stor att din kropp inte kan befria sig med avfall så bra som det kunde. Akupunktur kan förbättra matsmältningen, sätta fart på reningsprocess och därmed förbättra hudproblem. Akupunktur har använts i årtusenden som en säker terapi för att behandla dermatologiska sjukdomar som akne, eksem eller psoriasis.

Akupunktur behandlar grundorsaken till problemet snarare än symptomens i sig. Behandlingen riktas in på de bakomliggande orsaker och inte bara till en lokal bahandling.

Pris: 1 x 600 kr (akupunktur | första besöket 850 kr)

Celluliter

Vid cellulitbehandling kombineras koppning och IR-strålning (infraröd strålning) som värmer upp kroppen inifrån och är mer effektivt än vanlig värme. Värme från IR liknar den värmen som solen avger, men utan de ultravioletta strålarna och är det mest skonsamma och läkande för din kropp.

Den infraröda värmen tränger in ca 3 gånger så djupt i kroppen än vanlig värme och når ca 4,5 cm in i vävnader.

Med hjälp av koppning skapas ett undertryck som främjar lymf- och blodcirkulationen som ökar blodgenomströmningen, som kan liknas med en djup bindvävsmassage. Koppning ökar lymfflödet, medför att cellernas avfallsprodukter på ett effektivt sätt kan avlägsnas från bindväven.

Pris: 1 x 600 kr (Infraröd strålning med koppning)

Dessa alternativmedicin behandlingar, även kallade för komplementära behandlingar, kombineras med helhetssyn på både hälsa och livsstil. Allt för att stärka kroppens egna läkningsförmåga, skapa balans och harmoni både fysiskt och psykiskt, lindra stress och abstinensbevär, förebygga åldrandet samt generera energi och livsglädje.

Akupunktur

Auriculoterapi

Akupunktur & KBT

Estetisk Akupunktur

Koppning

Regndroppsteknik

Välkommen Att Boka Behandling

Lider du av smärta eller obalanser i kropp och själ och vill stärka eller påskynda kroppens egna läkningsförmåga? Eller du kanske vill ta hand om dig i förebyggande syfte, minska stress och sömnstörningar samt förebygga åldrandet, är du varmt välkommen att boka behandlingar.

Besöksadress

Meridia holistisk terapi
Allfargatan 16 (under biblioteket)
385 31 Torsås