Logo (3)

Blogg

Qigong för Coronavirus

Kan Qigong användas för Coronavirus? Ja, Qigong kan användas för Coronavirus och det används även just nu av sjuvårdspersonal i Kina på ett sjukhus i Wuhan.

Läs hela inlägget »

Syndrom Blod-hetta

I den här artikeln beskriver jag lite närmare ett vanligt syndrom som kan orsaka en mängd olika symtom, både fysiska och emotionella. Ett syndrom som kallas Blod-hetta.

Läs hela inlägget »

Hur förhindra förtida åldrande?

Åldrande är en naturlig process som inte kan undvikas. Men man kan förhindra eller förebygga förtida åldrande hos mogen hud helt naturligt, utan kemikalier och biverkningar.

Läs hela inlägget »

För ett år sedan, den 1 januari 2019, startade jag mitt egna företag och skapade ett nära samarbete med KBT-terapeuten Laima Lundberg från Steg för Hälsa KBT. Företaget började gå allt bättre i och med att jag och Laima blir allt mer etablerade på marknaden. Detta, tack vore kära kunder som har blivit hjälpta med sina besvär och rekommenderat oss till andra.

Läs hela inlägget »

Vi tror att vår hälsa formas endast av hur vi lever nu, eller hur vi hade det i barndomen, eller i moderlivet. Det stämmer till viss del, men det är inte så enkelt som vi tror.

Läs hela inlägget »

Meridia Holistisk Terapi

Telefon: 0707 28 07 01
Adress: Allfargatan 16, 385 31 Torsås