Logo (3)

Hälsoresa

Resa till Senegal

Följ med oss på en hälsoresa till en liten, charmig afrikansk by (utan den massturism som idag finns på många platser) i tryggt sällskap tillsammans med likasinnade.
 

Uppnå maximal hälsa

Denna resa är perfekt för dig som vill uppnå maximal hälsa, ladda med nya krafter, lära sig nya verktyg för ett friskare och roligare liv samt hämta hem massor av roliga minnen i bagaget. Resa inkluderar inspirerande föreläsningar och workshops, medicinsk qigong och mindfulness, klassisk svensk helkroppsmassage, afrikansk trummusik med härlig dans, många skratt, gemensamma middagar med god mat och trevligt sällskap samt utflykter med möjlighet att uppleva Afrikas underbara magi. Den här resan är fylld av allt som gör dig lyckligare, friskare, lugnare och starkare.
 

Ett balsam för själen

I Senegal möter du det välkomnande och vänliga Afrika med all sin färgprakt och magiskt exotiska mångfald med fascinerande natur och kultur.

Det är här i Senegal som det vackra svarta Afrika med all sin underbara magi, sin sagolika färgprakt, musiken, dansen, rytmerna och den spännande befolkningen med alla sina etniska folkgrupper har sin början.
 

Boende

Kafountine är en by vid havet i norra Ziguinchor regionen, inbäddad i frodig grönska. Här i byn finns det mesta som behövs - små affärer, butiker, apotek, en marknadsplats, hantverkare, restauranger, en bank så klart, några klubbar och diskotek.

Vi bor på Hotell Le Bendoula som ligger längst ut i södra delen och är anpassad för komfort och välbefinnande med ett hälsoinitiativ som är utformat för att vägleda oss till en hälsosammare livsstil under vår vistelse. Här bor vi bekvämt i rymliga, enkla och trivsamma små hus inredda med vackra afrikanska textilier. Samtliga rum har dusch och toalett samt en egen terras.

På Le Bendoula är kökskonsterna rustiga och luncher och middagar är vällagade och rikliga. Måltider serveras i den tillhörande restaurangen direkt vid havet. Kafountine har ett av de största ”fiskelägena” i landet så det mesta av havets läckerheter går att trolla fram. Därför fisk och räkor finns i stort sett alltid på menyn.
 

Reseinformation

Resan görs i samarbete med Steg för Hälsa KBT och West African AB.
 

Intresseanmälan till hälsoresa

Anmäl dig till hälsoresa med hjälp av kontaktformuläret. Jag svarar oftast inom 48 timmar via e-post eller telefon.


Bildgalleri

Klicka på bilder för att förstora.

Prenumerera nyhetsbrev

Få gratis nyhetsbrev med kampanjerbjudanden, evenemang eller rabattkod.

Meridia Holistisk Terapi

Telefon: 0707 28 07 01
Adress: Allfargatan 16, 385 31 Torsås