Mobil header

Om företaget.

Julius Lundberg
Julius Lundberg

Varför välja mig?

Dagligen möter jag allt oftare människor som är trasiga både till kropp och själ... men, bara för att man har ont på ett specifikt ställe i kroppen är det inte säkert att det just det området som bör behandlas. Därför tittar jag alltid på helheten och utgår ifrån den kinesiska medicinens aspekter vid diagnostisering och behandling.

Jag litar på alternativmedicin, jag erbjuder beprövade alternativmedicin behandlingar, jag tar aldrig några genvägar och jag kommer aldrig använda syntetiska medel vid behandling.

Mål & vision.

Mitt mål är att kunna erbjuda de mest effektiva, alternativmedicin behandlingar som kan stärka kroppens egna läkningsförmåga, minska stress, generera energi och livsglädje. Min vision är att vara din privata alternativmedicinsk klinik för livet.

Sponsorer & samarbetspartners.

Att ha sponsorer och samarbetspartners är guld värt för mig och mitt företag. Det bidrar till att Meridia holistisk terapi kan växa och utvecklas, erbjuda effektiva beprövade alternativmedicin behandlingsmetoder, föreläsningar, kurser och retreats för mina klienter/patienter.

Vill du/ni vara sponsor till Meridia holistisk terapi eller vill bygga upp ett samarbete, tveka inte att ta kontakt med mig.

Samarbetspartner.

Steg för hälsa KBT

Steg för hälsa KBT.
Laima Lundberg är utbildat i kognitiv beteende terapi (KBT) grundläggande psykoterapi steg 1 och arbetar under handledning av legitimerad psykoterapeut.
Laima har samlat på sig färdigheter och erfarenheter inom kris, trauma, psykisk ohälsa, missbruk och beroendevård, utsatta kvinnor och barn, motiverande samtal, mindfulness och erfarenhet av olika kulturer.
Laima bemöter människor på ett lugnt sätt som förmedlar trygghet som skapar tillit och förtroendefulla relationer.

Sponsor.

Rosenträdet AB

Rosenträdet AB.
Stort och varmt tack till Fritz Schaefer som varit mycket tillmötesgående när Meridia holistisk terapi etablerade sig i Torsås. Och stort tack för Din fortsatt stöd!

Meridia holistisk terapi

Telefon: 0707 28 07 01
Adress: Allfargatan 16,
385 31 Torsås

Navigering.

Prenumerera nyhetsbrev.

Få gratis nyhetsbrev med kampanjerbjudanden, evenemang eller rabattkod.