Logo (3)

Om mig

Varför välja mig?

Dagligen möter jag allt oftare människor som är trasiga både till kropp och själ...  men, bara för att du har ont på ett specifikt ställe i kroppen är det inte säkert att det just det området som bör behandlas. Därför tittar jag alltid på helheten och utgår ifrån den kinesiska medicinens aspekter vid diagnostisering och behandling.

För att hålla dig vid hälsa erbjuder jag beprövade alternativmedicin behandlingar. Jag litar på alternativmedicin, jag tar aldrig några genvägar och jag kommer aldrig använda syntetiska medel vid behandling.
 

Mitt mål & vision

Mitt mål är att kunna erbjuda de mest effektiva, alternativmedicin behandlingar som kan stärka kroppens egna läkningsförmåga, minska stress, generera energi och livsglädje. Min vision är att vara din privata alternativmedicinsk klinik för livet.
 

Min samarbetspartner

Jag har nära samarbete med KBT terapeut Laima Lundberg som arbetar under handledning av legitimerad psykoterapeut.

Vi kombinerar akupunktur och kognitiv beteende terapi i en och samma behandling och det har visat sig vara en otroligt effektiv metod vid behandling av missbruk, beroende och stressrelaterad ohälsa.
 

Kundreferenser

Se behandlingsresultat med före- och efterbilder på patienter som genomgått behandlingar hos mig och som ställde upp och lämnade referenser.
 

Meridia Holistisk Terapi

Telefon: 0707 28 07 01
Adress: Allfargatan 16, 385 31 Torsås