Varför välja mig?

För att hålla dig vid hälsa erbjuder jag beprövade alternativmedicin behandlingar. Jag litar på alternativmedicin, jag tar aldrig några genvägar och jag kommer aldrig använda syntetiska medel vid behandling.

Julius Lundberg
Julius Lundberg

Holistisk terapi

Dagligen möter jag allt oftare människor som är trasiga både till kropp och själ...  men, bara för att du har ont på ett specifikt ställe i kroppen är det inte säkert att det just det området som bör behandlas. Därför tittar jag alltid på helheten och utgår ifrån den kinesiska medicinens aspekter vid diagnostisering och behandling.

Mål & vision

Mitt mål är att kunna erbjuda de mest effektiva, alternativmedicin behandlingar som kan stärka kroppens egna läkningsförmåga, minska stress, generera energi och livsglädje. Min vision är att vara din privata alternativmedicinsk klinik för livet.

Min samarbetspartner

Akupunktur tillsammans med terapeutiska samtal i en och samma behandling har visat sig vara ett otroligt effektivt sätt att behandla stressrelaterad psykisk ohälsa. Jag samarbetar med KBT steg 1 terapeut Laima Lundberg som arbetar under handledning av legitimerad psykoterapeut.

Kundreferenser

Se kundreferenser och bildgalleri av behandlingsresultat med före- och efterbilder på patienter som genomgått behandlingar hos mig.
 

Välkommen att boka behandling

Lider du av smärta eller obalanser i kropp och själ och vill stärka eller påskynda kroppens egna läkningsförmåga? Eller du kanske vill ta hand om dig i förebyggande syfte, minska stress och sömnstörningar samt förebygga åldrandet, är du varmt välkommen att boka behandlingar.

Besöksadress

Meridia holistisk terapi
Allfargatan 16 (under biblioteket)
385 31 Torsås