Rena Naturprodukter

Kemikalier tar olika vägar in i våra hem - en del kommer som föroreningar i luften och är svåra att undvika, men det mesta köper vi helt friviligt. Det är nästintill omöjligt att skydda sig mot alla skadliga kemikalier och miljögifter, men det går att eliminera en stor del av dem.

Young Living gör stora ansträngningar för att kunna erbjuda dig  säkra och effektiva  oljeberikade produkter som kan ersätta de starka kemikalier som finns i de flesta hem och kontor. Alla produkter är avsedda att hjälpa dig att hitta välbefinnande, att uppleva fördelarna med naturens rena gåvor. Produkterna är utformade för alla delar av ditt liv - de stödjer din kropp, sprider lugn i stressiga miljöer och lyfter humöret.

Young Living introducerade Seed To Seal som en symbol för strävan att förse din familj med de bästa eteriska oljorna och oljeberikade produkter. Seed To Seal är uppsättning för standarder som används för att säkerställa att varje riktat kosttillskott, varje hudvårdsprodukt och varje ren eterisk olja som du använder är av högsta kvalitet. Du kan vara säker på att produkter framställs med hjälp av omsorgsfull odlade råvaror, noggrann testning och specificerade standarder.

Inköp

Young Livings inköpsstandarder syftar till att upprätthålla en hög kvalitet och äkthet för deras eteriska oljor och uppmuntrar samtidigt till ansvarsfulla metoder för produktion och bearbetning i alla delar av leveranskedjan.

Vetenskap

Kvalitet börjar i odlingarna och testas i laboratorier. Genom strikta kvalitetsnormer kan det identifieras de äkta och de renaste och effektivaste ingredienserna. 
 

Kvalitetsstandarder

Efterlevnadsprogram enligt Lacey Act är inte bara omfattande, det är även det första i branschen för eteriska oljor som har granskats och godkänts av de amerikanska myndigheterna. 
 

Hälsosam Livsstil

Du vet väl att riktigt välbefinnande är mer än bara fysisk hälsa. Upptäck en livsstil med fokus på välbefinnande med rena naturprodukter.
 

Besöksadress

Meridia holistisk terapi
Allfargatan 16 (under biblioteket)
385 31 Torsås